hight tea

Met verse lekkernijen

HIGH TEA MET VERSE HAPJES UIT EIGEN KEUKEN

De ultieme verwennerij is toch wel onze high tea. Bij Koffie & Eethuis De Heerlijckheid geniet u van verse hapjes uit eigen keuken, zorgvuldig en met plezier voor u samengesteld. Een verscheidenheid van zoete en hartige verrassingen van huisgemaakte scones met lemon curd tot vers gebakken quiche tot finger sandwiches. Daarbij heeft u ruim keuze uit diverse losse theesoorten. Een high tea leent zich uitstekend voor vieringen en speciale momenten of gewoon omdat u daar zin in heeft. In groot gezelschap of gezellig met zijn tweetjes, een high tea bij Koffie & Eethuis De Heerlijckheid is altijd een belevenis!

verse hapjes

Uit eigen keuken

Diverse theesoorten

Ruim Keuze uit veel theesoorten

SPECIALE MOMENTEN

Uitstekend voor gezelschap en vieringen

WAT IS EEN HIGH TEA?

Een high tea klinkt luxe en is dat ook. Maar wist u dat de oorspronkelijke Engelse high tea fungeerde als avondmaaltijd voor arbeiders? Geen luxe hapjes, maar zware gerechten van witte bonen in tomatensaus op wittebrood, worstjes, kaasjes en eieren. Grappig is ook dat deze high tea aan een gewone eettafel werd genuttigd, terwijl de traditionele high tea plaatsvindt aan een laag salontafeltje. Een high tea is voor iedereen en zeker niet enkel een luxueus uitje. Onze high tea komt met de lekkerste huisgemaakte verse hapjes, zoet en hartig, met veel keuze uit lekkere theesmaken. Een heerlijcke verwenning voor u!

WILT U GRAAG RESERVEREN VOOR ZO’N HEERLIJCKE HIGH TEA?

Neem dan snel contact op. U vindt Koffie & Eethuis De Heerlijckheid in het hart van het oude Nijmegen. Wij heten u graag welkom!

MM slash DD slash JJJJ
Kies uw tijd tussen 10:00 en 20:00*
:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden

Maandag-Zaterdag

10U -20U

ZONDAG

11U -20U

Informatie

Adres

Stikke Hezelstraat 54
6511 JZ Nijmegen

KVK

59945788