Reviews

Uitstekende beoordelingen

Wat de gasten vinden

Lees hier de reviews van onze gasten.

Marloes Koldemeule

Erg lekker geluncht. Er was zomaar plek voor 8 personen zonder te reserveren, heel fijn. De bediening was erg vriendelijk en het eten goed geprijsd. Aanrader

Bianca Noordeloos

Top zaak ,super bediening en lekker appeltaart en broodjes ect. Mag daar graag komen als ik een dagje naar Nijmegen ga winkelen.

Fleur

Het is er heerlijk vertoeven op het terras, in de gezelligste straat van Nijmegen. Ze hebben er heerlijke eigengemaakte appeltaart, maar ook dito lunchgerechten. En is het een keertje erg druk, dan is het wachten op al dat lekkers zeer de moeite waard.

Harold

Erg fijne plek om te zitten, erg vriendelijke bediening. Het eten is voortreffelijk, alles heerlijk vers en het smaakt super goed! Ook de prijzen zijn goed. De Heerlijckheid is een echte aanrader om naar toe te gaan, wij komen zeker terug!

Cees. A de Groot

Wat kun je toch lekker zitten, buiten in de zon en kijken naar de voorbijgangers! De koffie met de borrel en het gekozen koekje smaken altijd! Een fijn plekje!

Tugba Topal

Lekker gegeten in het zonnetje op het terras waar je heerlijk kunt kijken naar de voorbijgangers. Vlotte bediening en lekkere salades

Thomas de Vries

Een heerlijke plek voor een smaakvolle lunch in de oudste straat van Nederland. Het personeel is erg vriendelijk en spontaan, het serveren is vlot en de keuze voor zowel hartig- als zoet is ruim. Absoluut aan te bevelen is het broodje Pulled Chicken!

Arie Scheurkogel

Hier even wat gedronken en als lunch een broodje met zalm en bijbehorende zaken gegeten. Zag er keurig verzorgd uit, was vers en heerlijk op smaak. Niet op aan te merken.

Openingstijden

Maandag-Zaterdag

10U -20U

ZONDAG

11U -20U

Informatie

Adres

Stikke Hezelstraat 54
6511 JZ Nijmegen

KVK

59945788