TERRAS

Kom zitten en geniet van ons heerlijcke terras

VERWARMD TERRAS MET HEERLIJCKE KUSSENS EN PRACHTIG ZICHT

Hartje zomer of winter, op ons terras geniet u altijd. In de gezelligste winkelstraat van Nijmegen lounget u op heerlijcke kussens. In de zomer overdekt, in de winter verwarmd. Wat wilt u nog meer? Een heerlijck koud drankje, cappuccino, warme chocolademelk of complete lunch, wij komen het serveren. Wilt u écht genieten, kom dan lekker loungen op onze houten loungebanken met zachte kussens. Veel comfort en lekkere gerechten om echt even bij te komen van het winkelen, uw werk of gewoon om even lekker bij te kletsen. Wij verwelkomen u graag op ons terras in hartje Nijmegen!

Diverse keuze

Veel keuze uit drinken en eten

Geniet

Hartje zomer of winter, altijd genieten

MOOI ZICHT

Op de oude stad

LOUNGEBANKEN OP VERWARMD TERRAS

Het gevoel echt welkom te zijn, dat willen wij u graag geven. Geen harde zitplekken, maar zacht comfort alsof u thuis bent. Ons ruime terras biedt voldoende plaatsen en nodigt echt uit om even heerlijck te genieten van onze menukaart. Een drankje, een hapje of high tea? Tussen het shoppen door, omdat u iets te vieren heeft of gewoon omdat u er zin in heeft. Geniet en bedenk alvast welke authentieke winkeltjes u nog wilt bezoeken. Zowel binnen als op ons terras heerst altijd die gemoedelijke sfeer, waar onze gasten zo aan hechten. Kom het zelf eens ervaren!

WILT U GRAAG MEER WETEN OF RESERVEREN?

Neem dan gerust contact op. U vindt Koffie & Eethuis De Heerlijckheid in het hart van het oude Nijmegen. Wij heten u graag welkom!

MM slash DD slash JJJJ
Kies uw tijd tussen 10:00 en 20:00*
:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden

Maandag & Dinsdag

Gesloten

Woensdag t/m Zondag

10.00 - 18.00

Informatie

Adres

Stikke Hezelstraat 54
6511 JZ Nijmegen

KVK

59945788